Katsoit näyteikkunaa ja olit juuri poistumassa paikalta kun kauppias juoksee perääsi

Hei sinä! Just sinä siellä. Sä katsoit meidän näyteikkunaa. Se maksaa. Nää on kato meidän tavaroita tässä ikkunassa, ja ei ne siinä ole siinä huvin vuoksi. Mitä siitäkin tulisi jos jengi vaan katselis näitä tavaroita eivätkä koskaan mitään ostaisi? Häh? Niin. Ei menisi meillä hyvin. Ja mitä te sitten kattelisitte? Luontoa vai. Heh. Noni, lompakko auki nyt vaan. Toi sun vilkaisu kesti tallentavan videovalvonnan mukaan viis sekuntia, se olis viiskyt senttiä. Aika halpaa sanoisin. Kiitos paljon, tervetuloa uudest… mitä? Et koskaan enää vai? Hä, sehän on naisen sukupuolielin! Minun päässäni? En ymmärrä.

Of all of the efforts to collect performing-rights fees, few will likely be more controversial than trying to charge for 30-second samples.

Music publishers: iTunes not paying fair share, CNET News

(via)

Published

5 comments

  1. Mikähän kumma siinä on, että musiikkiteollisuus tekee kaikkensa ryssiäkseen oman liiketoimintansa?

  2. On kai niille kerrottu, mutta oman maailmankuvan hylkääminen, kun on varma siitä, että tekee oikein, ei ole helppoa kenellekään.

Comments are closed.