E-mollia, ei piirakkaa

Kun HacKey tuli ensimmäistä kertaa vastaan, kävin kokeilemassa sitä mutta se ei toiminut, ainakaan minun Last.fm profiililleni, se vain jumahti eikä koskaan päässyt minkäänlaiseen lopputulokseen.

Nyt kun Tomi ja Kriisi ovat testanneet ja toimivaksi havainneet samaisen palvelun, kävin uudestaan kokeilemassa josko kuuntelemastani saisi aikaiseksi kivan piirakan.

Hetken se ruksutti. Sitten antoi tuloksen: E minor wins! 0% major / 100% minor. Eikä tietenkään piirtänyt tuloksesta piirakkaa. Tietenkään.

Kuuntelen näköjään aika yksipuolista musiikkia kun kaikki on E-mollia.

Höh.

No, käppyrännälkään kävin sitten katsomassa millaisella vauhdilla videot YouTubesta siirtyvät ruudulleni: YouTube Video Speed History. Tässä näyttäisi olevan selvästi enemmän vaihtelua kuin kuuntelemassani musiikissa.

YouTube Video Speed History graphs

Published

4 comments

  1. Mulla ei sitten taas ollut E-mollia ilmeisesti lainkaan. Muuten ohjelma kyllä löysi yhdenksän eri sävellajia kuuntelemistani kappaleista, ja lisäksi vielä kategoriaan ‘other’ meni viidesosa kappaleista. Eli varsin monipuolista kait tämä minun musiikkini. Mollia oli 39% ja duuria 61%, mikä hiukan yllätti itsenikin. Menee kohta uskottavuus synkistelijänä.

  2. Mielestäni kuuntelemani musiikki ei ole mitenkään yhtä ja samaa. Mutta koska en tunnistaisi E-mollia vaikka se makaisi sängyssäni piereskelemässä, niin voi tietenkin olla, että musiikkimakuani oikeasti ohjaa E-molli ja sen runsas käyttö. Vaan jos pidän siitä, niin pidän siitä ja siksi pidän siitä. Se toimii mulle.

    ps. Annimaria, korjasin sun linkin, kun se ei oikein toiminut.

Comments are closed.