Nippelitietoa

Kuten moni muu, kävin etsimässä maanjäristyksiin liityvää tietoa. Oikeastaan hain sitä karttaa, jota joskus olen mielenkiinnolla seurannut, mutta jonka sittemmin olen unohtanut. Se löytyi verrattain helposti: Earthquake map.

Googlen hakutulossivun alalaidassa huomioni kiinnittyi Google Trends -kaavioon, joka kertoi haun earthquake map olevan 63. suosituimman viimeisen tunnin aikana.

Google Trends information on search term earthquake map

Seurasin linkkiä tämän hetken suosituimpiin hakuihin. Ei mitenkään yllättävästi niistä paristakymmenestä hakutermistä jotka Google listaa suosituimpina lähes jokainen liittyy tavalla taikka toisella Chilen maanjäristyksiin ja tsunamivaroituksiin. Joukossa on vain yksi haku jolla ei ole mitään tekemistä kyseisen asian kanssa: Viideksi suosituin haku on inverted nipples.

Published