Maanantaipoppia 4

Tuli viime maanantain popin ja Kate Bushin jälkeen mieleen, miten parin kaverin kanssa joskus mietittiin, että josko saisi tehtyä tietokannan jonka avulla voisi kätevästi yhdistellä eri muusikoita ja esiintyjiä (esim. Miten Pink Floydin voi yhdistää The Beatlesiin? Esimerkiksi näin: kts. maanantaipop 2). Åsnebryggor oli projektin nimi (suom. Aasinsiltoja). Projektista ei materialisoitunut koskaan mitään minnekään, mutta erinäiset aasinsillat, jotka olivat projektin motivaattoreita, ovat pysyneet mielessä. Mietinkin, jos niitä voisi tässä poppisarjassa hyödyntää. Joudun ehkä toisinaan käymään 80-luvun ulkopuolella, mutta… no… katsotaan miten käy.

Siksipä tänään Sam Brown ja vuodelta 1988 kappale nimeltään Stop!

Mutta kertokaas tuonne kommentteihin, mikä on se aasinsilta joka yhdistää Sam Brownin ja Kate Bushin?


Katso lisää maanantaipoppia

Published

7 comments

Comments are closed.