Maanantaipoppia 5

On vuosi 1988. Kahden brittiläisen ja kolmen amerikkalaisen tunnetun muusikon kasaama, perin lyhytaikaiseksi jäänyt, bändi Traveling Wilburys julkaisee ensimäisen sinkkunsa: Handle with Care.

Vaan millaisen aasinsillan kautta tämä popin superryhmäksi kutsuttu jengi voidaan yhdistää edellisen maanantaipopin Sam Browniin? Lienee hiukan vaikeampi pala kuin edellinen aasinsilta, kai?


Katso lisää maanantaipoppia

Published

14 comments

 1. Olisikos tuo George Harrisonin muistokonsertti vuodelta 2002, jota oli organisoimassa mm. Jeff Lynne. Paikalla olivat muut Traveling Wilburys-heput paitsi Harrison ja Orbison, joka oli vaihtanut hiippakuntaa jo aikaisemmin. Myös em. biisi vedettiin Petty and the Heartbreakersin (+ Jeff Lynne ja Dhani Harrison) johdolla ko. konsertissa. Sam Brown oli paikalla esiintyen nk. George’s Bandissä taustakuorossa ja esitti myös Harrisonin biisin Horse to the Water… ja kyllähän siitä albumikin tehtiin. Tätäkös a-siltaa tässä haet?:-)

 2. Kyllähän tuo toimii, mutta mielessäni oli aasinsilta kolmannen osapuolen kautta ajalta ennen kuin George Harrison siirtyi taivaallisen orkesterin riveihin.

 3. Pah. Etsin vastausta, sitä löytämättä lopullisesti, suunnalta David Stewart (ei se Eurythmics, vaan se valokuvaaja, jonka Cabbageen musiikin teki kitaristi ja säveltäjä David Rhodes) tai Robin Evans (tuottaja ja Brownin mies). Mutta en siis löytänyt, joten olin hukassa… pah…

 4. Ai niin. Miksi Stewart? Hänet ja vaimonsa mainitaan tuon nimenomaisen biisin sisältävän LP:n kansissa kiitoksin kotinsa käytöstä ko. tuotoksen idean synnyttämisen aikoihin…

 5. Mies kyllä, ei kuitenkaan Sam Brownin aviomies vaikka läheinen onkin ja kyllä muistokonserttikin sitten siihen sopii…

 6. No on tää nyt hankalaa. Mutta mitens tää:
  Sam Brownin aviomies on Robin Evans. Hän on tuottanut Dodgyä, jolla on aasinsilta The Whon Keith Mooniin, joka taas oli hyvä kaveri Ringo Starrin kanssa, joka taas oli Geore Harrisonin tunnettu kaveri…. ja Georgehan oli sitten Traveling Wilburys.

  Nojoo… aika hankalaa, kerro nyt.

 7. Ei noin monimutkaista ollenkaan. Olet ollut lähellä koko ajan: Sam Brownille läheinen mies, joka ei ole aviomies, on isänsä, Joe Brown, jonka toisen avioliiton bestmanina (vuonna 2000) oli George Harrison.

Comments are closed.