Pieni satu Viinajärvestä

Olipa kerran maa jossa oli viinajärvi nimeltään Viinajärvi.

Aluksi vain harvat välittivät Viinajärvestä. Rönteiksi niitä kutsuttiin jota Viinajärvi jotenkin kiinnosti. Siinä missä Muut tekivät mitä aina olivat tehneet, olivat Röntit tekemisissä Viinajärven kanssa. Öisinkin. Ja koska Muut eivät tajunneet Rönttejä, pysyivät Röntit paljon omissa piireissään.

Sitten Muiden joukossa oli joitain jotka kiinnostuivat viinajärvestä. He olivat Bisnesmuita. Nämä Bisnesmuut miettivät miten Viinajärven voisi muuttaa rahaksi ja rupesivat kauppaamaan viinajärveä paikallaan pysyvästä kaupasta. Möivät Paikkaviinaa peltimukeissa.

Kun muista Muista yhä useampi kiinostui Viinajärvestä ja Paikkaviinasta, ei Viinajärvi enää ollutkaan vain Rönttien asia vaan se sitä markkinoitiin nyt kaikille Muillekin.

Mitä enemmän Muut alkoivat nauttimaan Viinajärveä peltimukeista sen enemmän Bisnesmuut rupesivat siitä kauppaamaan.

Jossain vaiheessa joku Muu yritti myydä Viinajärveä sillä, että se imettiin myytäväksi joustavalla putkella jota pystyi siirtämään, mutta Muut eivät ymmärtäneet sitä. Vaikka miten yrittävät mainostaa putkeaan pysyivät Muut Paikkaviinassa.

Sitten joku Markkinointimuu keksi myydä Viinajärveä repusta. Mobiiliviinaksi sitä kutsuttiin, ja sitä myytiin paikasta riippumatta keltaisesta lasista. Nyt ihmisillä oli Viinajärvi siellä missä sattuivat olemaan.

– Miten Mobiiliviina, eroaa Paikkaviinasta tai muutenkaan siitä viinasta joka Viinajärvessä, kysyi Eräs Muu kerran. Eikö viina ole viinaa riippumatta mistä lasista tai mukista sitä juodaan?

– Ei se noin mene, sanoivat Markkinointimuut ja jatkoivat myymistään.

Eikä se Eräs Muu koskaan saanut vastausta kysymykseensä.

Sen pituinen se.

Published