Otteita ajatuksista

Koska kellot linja-autoissa usein (useimmiten?) eivät näytä oikeata aikaa, voisi kellolaitteiston vaihtaa satunnaislukugeneraattoriksi joka arpoisi lottonumeroita – se saattaisi olla edes jollain tasolla hyödyllistä.

Tai sitten ne, jotka miettivät ja toteuttavat julkisten liikennevälineiden internetyhteyksiä voisivat miettiä ja toteuttaa linja-autojen kelloille automaattisen tahdistuksen.

*

Kun Bangkokissa oli meno villeimmillään, jäin miettimään miten kätevää olisi jos Ulkoasiainministeriön matkustustiedotteet löytyisivät myös Twitteristä. Se olisi varmasti vähemmän viihdyttävää kuin @shitmydadsays, ei niin katu-uskottavaa kuin @chucknorris_ mutta ehkä käyttökelpoisempaa kuin @big_ben_clock. Niinpä sitten, koska se ei ollut vaikeata, polkaisin käyntiin @matkustustied.

Sillä on jo kaksi tilaajaa.

*

Ravintola joka laskuttaa vedestä ruokailun yhteydessä, vaikuttaa ravintolalta jolla on taloudellisia vaikeuksia.

Published

4 comments

Comments are closed.