Maanantaipoppia 15

Lauantaina kävin iltakävelylenkillä pitkin paikallista rantaviivaa, kuten toisinaan tapanani on, ja Hietsussa oli käynnissä teinien kännifestarit. Ilma ei ollut erityisen lämmin, mutta iltavalo hiekkapölyineen hieno. Olisi varmaan saanut loistavia kuvia. Ei ollut kuitenkaan kameraa mukana, eikä oikeasti ollut mitään mielenkiintoa jäädä sinne tai kuvata mitään.

Siinä kävellessäni katselin jengiä jota tulvi paikalle sankoin joukoin. Oli prinsessaa, nörttiä, pitkätukkaa, juppia ja vaikka mitä, sekä jokunen ruusu ja pari ylioppilaslätsää. Yleisvaikutelma oli hyvin kasarivaikutteista – tai hipsteriä (kuten se nykyään tunnetaan) – kuin Breakfast Club gone Helsingin rannat. Tajusin yllättäen mitä yhteistä on 80-luvulla ja ekalla kännillä: Sen muisteleminen toisinaan on ihan hauskaa, mutta sitä ei todellakaan halua kokea uudestaan.

Tänään poppibiisinä Simple Mindsin Don’t You (Forget About Me), vuodelta 1985.


Katso lisää maanantaipoppia

Published

1 comment

Comments are closed.