Jokunen lyhyt kootusti

Oletteko muuten koskaan ajatelleet miten feissarit kaupungilla ovat kuin zombit (eivät kuitenkaan eläviä kuolleita vaan eläviä eläviä) jotka eivät hyökkää kimppuumme havitellen vain aivojamme vaan myös nimiämme tai lompakoitamme? Minä olen sellaistakin ajatellut.

Junalipun voi hakea rahaa vastaan R-kioskilta, mutta silloin lippu on tilattava puhelimitse. Miksi ihmeessä internetkauppa ei tarjoa tätä kätevää mahdollisuutta? Enkö vaan osannut vai onko kyseessä joku tekninen hölmöys?

Puoli vuotta sitten siirryin pois DNA:lta, mutta saan sieltä yhä asiakastiedotteita tekstiviesteinä. Jos asiakaspalvelunsa on yhä sitä, mikä ajoi minut muualle epäilen, ettei sinne yhteyden ottaminen saa tiedotteita loppumaan.

Kännykän käyttö läppärin modeemina on satunnaista toimivuudeltaan, riippumatta luodaanko laitteiden välille yhteys Bluetoothilla vai kaapelilla. Ärsyttävää. Sitä rupeaa epäilemään, että operaattori tahallaan yrittää saada meikäläisen ostamaan mokkulan. Ei onnistu: Kärsin ja valitan blogissa. Ei tietenkään ole mahdotonta, että kyseessä on jokin tekninen härö laitteiden välillä, mutta ärsyttävää se kuitenkin on kun yhtenä päivänä toimii loistavasti ja toisena ei millään.

Hyttysenpuremien raapiminen ei tunnetusti auta, mutta on se vaan niin ihanaa. Aaaaaahhhh….

Published