Maanantaipoppia 22

Maanantaipoppi jatkuu tänään viikko sitten kivasti alkuun lähteneellä kotimaisella linjalla. Kieli vaihtuu kolmanteen kotimaiseen kun Paul Oxley’s Unit (joka aikanaan tunnettiin Paul Oxley’s Radio -nimellä) esittää ehkä tunnetuimman kappaleensa, vuodelta 1981: Spanish Bars. Huomatkaa tekstitys.


Katso lisää maanantaipoppia

Published

4 comments

  1. Eka livekonsertti johon äidiltä heltisi lupa oli Paul Oxley’s Unitin sellainen Vaasan kaupungintalolla(!) Silminnäkijähavaintojen mukaan Paul itse asustelee näinä päivinä samassa kaupungissa.

  2. Jotenkin hienoa tuo biisien tekstittäminen, ja vielä runokielellä. Olinkin unohtanut että Joskus Silloin näin tehtiin.

  3. Niin, ja että Somewhere in the distance I can hear guitars saadaan mahtumaan kolmeen sanaan Etäällä kitarat soi, osoittaa sen että kääntäjä joko on runoilija tai todella omistautunut asiaytimen esiintuomista. Kuulen kitaroiden soivan jossain kaukana kuullostaa vähän turhan suoraviivaiselta…

Comments are closed.