Kaunis bloggaaja? Minä? No, emmä nyt tiiä…

Marjut heitti minua haasteella syyskuun yhdestoista. Seitsemän asiaa minusta… jaahas…

kaunis bloggaaja?Tähän listaan meni pitkä aika. Aloitin haasteen saatuani ja lista valmistui vasta tänään. Minun on vaikea keksiä itsestäni kerrottavaa (1) joka kiinnostaisi edes kiviä, mutta ehkä voisin haircut-hengessä mainita todenneeni viimeksi parturissa omaa päälakea peileistä pällistellessäni, että tässä näyttää kyllä meikäläisen päälaen karvoitus harvenevan (2). Munkkikaljuko sieltä on tulossa? Mikäs siinä, ehkä se sopii niihin moniteholaseihin joilla optikko on uhannut minua jo jokusen vuoden (3).

Keskimääräinen kävelynopeuteni vaikuttaisi olevan n. 115 askelta minuutissa (4). Tämän kertoo minulle taulukkoni johon merkitsen askelmittarin lukemat kerran viikossa (5). Kyseessä ovat siis ne askeleet jotka mittari laskee aerobisiksi, eli yli 60 askelta/min. Oikeastaan tuo kävelynopeus pitäisi painottaa otettujen askeleiden määrän mukaan, jotta saisi todenmukaisemman keskiarvon, mutta en ole koskaan oikein jaksanut opetella taulukkolaskentaohjelmien funktioita (6), enkä kyllä usko tarkemman laskukaavan muuttavan tulosta mitenkään erityisemmin.

Kaadan kahviini mieluiten kylmää maitoa (7). Joskus pyydän sitä jopa kahvilassa – “Latte kylämällä maidolla, kiitos”. Se lienee joko kauneuteni salaisuus tai ihan vaan sitä, että kuuma kahvi kuumalla maidolla on vain liian kuumaa. Kahvilassa saa sitten selittää, ettei halua jäitä, vain höyryttämätöntä maitoa. Se tuntuu joskus olevan vaikeasti ymmärrettävä toive.

Jos joku haluaa tehdä oman listan niin siitä vaan, mutta ketään en haasta.

Published

2 comments

  1. Johtuu varmaan siitä toi kylmän latten ihmetteleminen, että sitä maitoa on kahvilan koneilla vähän vaikea vaahdottaa kuumentamatta.

  2. Näpe: Eihän nyt kylmää maitoa vaahdoteta. Kai? Tai ainakaan yleisesti. Vaikka toki voisikin.

Comments are closed.