9 comments

 1. Kiitos, mutta oikeastaan pitäis projisoida kankaalle, maalata siitä ja sitten viedä galleriaan :)

 2. Onpas hankalaa. Mitäs jos vain väität että nämä ovat maalauksia ja me luvataan olla uskovinamme.

 3. En halua väittää niiden olevan maalauksia. Mun creator’s pride tulee siitä että, kyseessä on sarja valokuvia joissa on maalauksellinen tunne.

  Maalaamalla, eli tekemällä valokuvista versiot/kopiot käsityönä, saisin aikaiseksi teokset jotka pohjautuvat valokuviin mutta edustavat täysin eri tekniikkaa. Siitäkin voisi olla ylpeä (ehkä, riippuu tietenkin tuloksesta).

  Kuvan muokkaus ja tulostaminen kankaalle ei tee siitä maalausta, sellaisen väittäminen ei luo ylpeyden tunnetta tekjälleen.

 4. Aijaa. :)

  Itse asiassa jotain tuollaista, minkä tuossa auki kirjoitit, yritinkin viestiä. Eli että maalauksellinen valokuva on taideteos itsessään ja samalla kommentoida sitä, miten kuvataiteessa, jonka arvostus muinoin perustui pitkälti taiteilijan ja tekniseen taitavuuteen jäljentää havaitsemaansa todellisuutta, vielä nyt yli sata vuotta valokuvauksen yleistymisen jälkeen maalaustaiteella on jotenkin korkeakuluttuurisempi leima, vaikka tekninen taitavuus onkin väistynyt näkemyksellisyyden tieltä taiteen ja taiteilijan arvostuksen perustan muodostavana ytimenä.

  Taisin vain tiivistää hieman liikaa.

  Tai ehkä se mitä oikeastaan todella halusin sanoa on, että noi kuvat, siis, on tosi hienoja.

 5. Ja vielä: Jos olisin hankkimassa maalusta kotiini, se jonka hankkisin saattaisi näyttää joltain noista.

 6. Jere, lämmin kiitos.

  On perin harvinaista nykyään saada minkäänlaista kommenttia kuville, ja ehdin jo hetken tuossa edellistä vastaustani julkaistessani miettimään, josko saan sillä itseni vaikuttamaan kiittämättömältä paskiaiselta, inttäessäni. Mikä ei tietenkään ollut tarkoitukseni. Teki nyt vaan mieli selitellä.

  Ja jos joskus haluat maalauksellisen valokuvan kotiisi, olen helposti tavoitettavissa ;)

 7. Siellä oli aika montakin kuvaa, josta voisin käydä kauppaa valokuvajulistemielessä, kunhan lapsikatraani asumisasiat asettuvat uomiinsa! Nyt tiedän, mistä löydän tupaantuliaislahjat!

 8. Sun äitis: Mukava kuulla. Ota toki yhteyttä heti kun tulee tupaantuliaisille tarvetta.

Comments are closed.