Isot numerot

Olen tässä miettinyt, että olisi kiva, jos ratikoiden (ja miksi ei myös bussien) numerot näkyisivät isoina. Se ei vain olisi mukavan näköistä, vaan myös helpottaisi bongaamaan eri linjoja pidemmän matkan päästä. Ei siksi, että niihin ehtisi juosta (sellainen on mielestäni usein turhaa) vaan siksi, että näkisi paremmin mikä rautahevonen rullaa missäkin.

Raitiovaunu, iso numero

(Ymmärrän toki, etteivät numerot voi olla teipattuina vaunuihin, kuvahan on vain esimerkki ajatuksesta.)

Published

2 comments

  1. Ihan loistava idea! Siitä olen samaa mieltä, että juoksemalla ei ehtisi vaikka näkisikin mistä meinaa myöhästyä, mutta jos nuo numerot olisivat noin selkeästi näkyvillä, jäisi selkeämpiä mielikuvia että “aha, tästä kulkee tuo ja tuo ratikka”.

    t.nim. vasta kerran ysillä matkustanut, ja ihan olin hämmennyksissä

  2. Esteettisesti miellyttävää, käytännöllistä ja kaikin puolin järkevää — ei tulla ikinä näkemään toteutettuna tässä maassa.

Comments are closed.