Tuoretta

Minua on jo jonkin aikaa ihmetyttänyt Felixin tuoresalaatit punajuuri ja kurkku. En oikein ymmärrä millä tavalla nämä sörsselit ovat tuoreita.

Avauduin asiasta Facebookissa ja sain vastaukseksi niin kehoituksen kysyä asiaa Felixiltä ja linkin kysymykseen ja vastaukseen Pågenin Facebook-sivulla. (Kysymys: Kertokaa mulle miten helvetissä se on enemmän kuin leipää. Ihan oikeasti. Mä tahdon tietää. Vastaus: “Enemmän kuin leipää” -idea on, että leipien herkullinen maku, rakenne ja kätevä muoto mahdollistavat leivän käytön entistä monipuolisemmin päivän eri aterioilla ja laittavat kokeilemaan mielikuvituksen rajoja.). Heh.

Niinpä laitoin Felixille kysymyksen.

Moi, jäin tässä miettimään, että mikä teidän kurkku ja punajuuri tuoresalaateissa on niin tuoretta, että tuotetta voi markkinoida *tuore*salaattina?

Puolitoista viikkoa myöhemmin kiittivät yhteydenotosta, ja kertoivat seuraavaa:

Tuoresalaatti -nimi perustuu siihen, että tuote on pastöroimaton eines, aterian osa, joka myydään kylmähyllystä. Kurkkusäilykkeemme ovat pastöroituja ja näitä voidaan avaamattomana säilyttää huoneenlämmössä.

Ystävällisin terveisin,
FELIX ABBA OY AB

Kiitos vastauksesta Felix. Nyt ymmärrän, että tuore tarkoittaa kylmähyllystä myytävää einestä jonka säilyvyyttä ei ole parannettu kuumentamalla.

Published