Muotiblogi

Tästä blogista tuskin koskaan mitään muotiblogia tulee, mutta nuorekkaassa hengessä ajattelin muotiblogauttaa mitä fantsua mulla on päällä just ny (tai oli tossa aamummalla, eilen).

Tää on tämmönen mukavan kotoinen ihq oloasu. <3

Paidan hankin The Flower Kingsien keikalta toukokuun lopulla 2004. Eli ei ihan tuore hankinta (ja silloinkin jo vähän vanha, ku siinä on vuoden 2003 Euroopan kiertueen kuva), mutta hei, hyvät paidat kestää ja kestää. Eikä tää nyt yleensä oo käytössä silleen kaupungilla ollessa, vaan kotona lähinnä. Tai aluspaitana.

The Flower Kings paita

Housut ovat aidot Black Horset. Tosi äijät. Mulla ei oo mitään havaintoa koska tai mistä nää on hankittu. Ovat olleet kyllä pitkään mukana. Muistaakseni ainakin jo jollain laskettelukeikalla lapissa 2001 (vai oliko se 2000?), enkä silloin niitä kyllä hankkinu. Eli tosi vanhat on. Mutta hei, hyvät kalsarit kestää ja kestää, etenkin pitkät kun niille ei ole tarvetta kuin tosi kylminä päivinä.

The Flower Kings paita

Jaloissa on tosi lämpimät Shepherd sisätossut, aitoa lammasta (från Sverige). Nää on ihan äskettäin hankittu, varmaan ei enempää kuin pari kolme talvea sitten kun tuntui siltä, ettei kämppää saa millään lämpimäksi eikä koko ajan voinu seisoskella vessan lattialämmön syleilyssä. Keskustan Sokoksesta ostin. Hintaa en muista. Mutta hyvät on tossut.

The Flower Kings paita

Lopuksi kuvasarja siitä, kun setä yritti poseerata muotiblogiteinimäisesti ihqussa oloasussaan, mutta onnistui näyttämään lähinnä vain hassulta.

skrubu.net muotiblogi kuva animaatio
Kamera rakastaa sua!

Published

14 comments

  1. Hei! Tää on mahtavaa! Ajattelin vähän itsekin petrata tällä vuodella tämän aiheen kanssa.

  2. Sun äitis: Oma kamera, kato :)

    Tomi: Loistavaa!

    Shrike: Äh, kuva julki vaan, älä hannaa.

  3. Katleena: Hyvät linkit, kiitoksia. Mun on kyllä ihan pakko ruveta treenaamaan jalkojen asentoa.

Comments are closed.