Maanantaipoppia 50

Jools Hollandin näköradio-ohjelmassa oli viikko sitten kaikenlaista nykyaikaista mielenkiintoista, mutta maanantaipopin kasarisielu tarttui ohjelmassa esintyneen Carole Kingiin kasarituotantoon.

Ajatuksena oli kaivaa esiin vuoden 1989 levyltä City Streets kappale nimeltä Legacy, joka on jättänyt toimituksen aivosoluun ihan mukavan tuntuisen muistikuvan. Vaan tuo on niitä biisejä joita internet ei näytä tuntevan missän sellaisessa muodossa, että voisi tänne laittaa soitettavaksi.

Niinpä tänään on tarjolla kyseisen levyn nimibiisi. Ei yhtä hyvä (kuin muistikuva siitä toisesta kappaleesta), mutta kuitenkin ihan harmittoman tuntuinen kasarirallatus (vaikkei mitenkään verrattavissa Kingin 70-luvun tuotantoon) jolla esiintyy myös Eric “Hidaskäsi” Clapton (videolla klassisesti/kliseisesti tupakka kitarassa).

Carole King: City Streets (1989).


Katso lisää maanantaipoppia

Published