Kulttuurinkuluttaja

Olisipa mukava jos näitä pääkaupunkiseudun gallerioita ei tarvitsisi etisiskellä monesta paikkaa ja erinäisiltä vanhahtavilta saiteilta. Jos olisi gallerioille, museoille ja muille näyttelytiloille samanlainen palvelu kuin Eat.fi on: Se olisi mukavaa. Kännykässäkin. Luulisi, että tuommoisella voisi lisätä myös kävijämääriä. Jos sellainen siis gallerioita kiinnostaisi.

Olisi mukavaa myös, että näyttelyistä olisi enemmän tietoa siellä missä näyttelyt ovat, etenkin jos maksavat. Ajattelin, kun Taidehallin ohi kävelin, että mikäs näyttely täällä? Kadulla vain näyttelyn nimi, enkä taitelijoiden nimiä tunnistanut. Poikkesin sisään. Pimeässä ala-aulassa kysyin lippuja myyvältä, kun ei missään asiaa sen tarkemmin selitetty, josko voisi kertoa mikä näyttely täällä on. Jotain videoita taitaa olla, kertoi. Tuli semmoinen sika säkissä -fiilis. En ostanut lippua. Olisi näköjään pitänyt tutustua etukäteen – ei satunnaiselle piipahtajalle.

Published

9 comments

  1. Mukavaa olisi myös jos galleriat jaksaisivat ilmoittaa kun ovat poikkeavasti kiinni. Kävin meinaan äsken Korjaamolla ( http://www.korjaamo.fi/fi ) kääntymässä. Galleria oli kiinni koska siellä oli joku yksityistilaisuus. Asiasta ei kuitenkaan ilmoitettu missään, ei paikan päällä eikä verkkosivuillaan. Anteeksi, että häiritsin.

  2. Hyvin totta. Sama toki pätee myös rakennustyömaihin, partureihin ja autopesuloihin.

  3. Heh, mikä ettei. Tarkoitus oli viitata alkuperäiseen tekstiisi.

    Usein näkee kaupungissa työmaita ja olisi hauska helposti saada selko, mitä paikalle ollaan rakentamassa. Jotain tämänsuuntaista kai onkin olemassa jo, mutta ei eat.fi-asteella.

  4. Koodailin Django & Google App Engine -harjoitusprojektina alkuvuodesta tällaisen alkua. Liisa (http://liisajokinen.com) on ainoana koekäyttäjänä käyttänyt sitä. Harkitsin jatkamista, mutta homma jäi vähän kesken :(. Jos kiinnostusta löytyy, oon mielelläni mukana puuhaamassa.

Comments are closed.