Parittomuudesta, osa 2

Airwaves tuubiTahtoisin jatkaa (hyvin alkanutta matkaa… äh) vielä hiukan nillitystä purkasta. Satuin meinaan kaupassa huomaamaan, että Airwaves on näköjään lanseerannut uuden kovan pakkauksen, tuollaisen kuvassa näkyvän muovituubin. Ovat kuitenkin tehneet tuubista niin pienen, että siihen mahtuu vähän vähemmän purkkaa kuin pussiin (jossa siis 25 purkkatyynyä), mutta hinta näyttäisi kuitenkin olevan pussia kalliimpi. Ja montako puyrkkatyynyä on tuubissa? Kaksikymmentäyksi! Pariton määrä. Höh ja heh.

Mutta samalla ajattelin kehaista, kun nyt xylitolista on puhe, Fazerin Xylimax täysxylitolipastilleja. Hyviä ovat, etenkin tuo salmiakkiversio. Ja se mikä pastilleissa on parasta on se, ettei tarvitse suussa ylipitkään muhineelle mauttomalle purkkakimpaleelle löytää roskista, etenkään kun nykyään tuntuu kaupungilta vähentyneet julkiset roskikset melkein olemattomiin.

Published