Maanantaipoppia 64

Tämän videon voisi tavallaan, näin juuri päättyneen viikonlopun kunniaksi, tulkita niin, että flyygeli kuvastaa Ruotsin kruunujoukkuetta ja sitä palasiksi laittavat ukkelit ja tyttö puolestaan Suomen kiekkokissaeläimiä. Toisaalta sen voisi myös nähdä niin, että kaikki soittimet edustavat Paradise Oskaria ja ukkelit sekä tyttö tekevät sen mitä Foinikian prinsessan mukaan nimetyn maanosan viisuäänestäjät. Vaikka oikeastihan kyseessä on vain syntsapoppibändin tekotaiteellinen kasarivideopläjäys yli neljännesvuosisadan taka.

Maanantaipoppina Art of Noise: Close (to the Edit) (1984)


Katso lisää maanantaipoppia

Published

4 comments

  1. Hei!

    Blogisi on erittäin mielenkiintoinen ja tyylikäs. Olisimme kiinnostuneita yhteistyöstä kanssasi. Ottaisitko minuun yhteyttä, niin kerron tarkemmin, millaisesta yhteistyöstä on kyse.

    Ystävällisin terveisin,
    Heli
    heli.halva@goviral.com

  2. Heli: On mukava kuulla, että pidät blogiani niin mielenkiintoisena kuin myös tyylikkäänä ja olet päättänyt ottaa yhteyttä. Minua ei kuitenkaan kiinnosta yhdistää itseeni (joka siis on juuri se asia joka tekee blogistani mielenkiintoisen) mitään mainostoimiston tarjoamaa sisältöä. Blogini on ja pysyy omien mielipiteiteni sekä ajatusteni alustana ja siksipä jätän ottamatta yhteyttä sinuun. Ymmärät varmaan. Kevätterveisin, Pekka.

Comments are closed.