Maanantaipoppia 68

Seitsemänkymmentäluku jatkuu Maanantaipopissa ja vuorossa on The Moody Blues, yhtye joka tunnetaan kappaleista kuten Nights in White Satin ja Melancholy Man, ja josta harvemmin tulee mieleen mitään erityisen villiä ja rokahtavaa.

Siksipä oli erityisen kivaa löytää internetistä bändin seitsemännen levyn, Seventh Soujorn, päätösbiisistä tehty promovideo. Kyseessä on ehkä villeintä ja menevintä The Moody Bluesia koskaan. Erityisen antoisaa videossa on rumpali, joka selvästikin antaa kaikkensa. Noin muutenhan kyseiseltä levyltä nousi pieneksi hitiksi täällä 1980-luvulla kappale For My Lady kun Neumann soololevyllään Albion (1986) julkaisi biisistä suomennetun version nimellä Naiselleni.

Maanantaipoppina The Moody Blues: I’m Just a Singer (In a Rock and Roll Band) (1972)


Katso lisää maanantaipoppia

Published