Biimaa minut ylös, Scotty

Tulevaisuus ei koskaan ole tässä ja nyt, koska nyt on nyt ja tulevaisuus on se mikä on tulossa. Mutta sellainen tulevisuusfiilishän tässä eilen illalla tuli kun kokeilin puhelimessa ohjelmaa joka mittaa sydämen sykkeen sormesta, kun sormen laittaa kiinni kameran linssiin (esim. Cardiograph). Star Trek tuli mieleen, tricoder. Nyt kun vielä saisivat sen alkometrin kännykkään niin johan olis.

Published

8 comments

  1. Eikös ollutkin kewl :) Android <3

    Manuaalisia apureita alkoholimittariksi on jo, siis niitä "syötä minuun paino ja pituustiedot ja nauttimasi drinksut realiajassa".

  2. Pörrö: Oli kewl. On vieläkin. Noi syötä drinksutiedot realiajassa ei toimi, kun realiajassa ei jossain vaiheessa enää sitten muista syöttää tietoja tai ei oikein tiedä minkä kokoisia drinksuja (esim. möksällä) on juonut (tai ehkä edes mitä niissä on).

  3. Valokuvataiteen maisteri, ja tökkii linssiä sormella! Mitähän Nisse sanoisi, jos kuulisi.

  4. Heh. Joo, ei ihan hyväksyttävää toimintaa klassisesta näkökulmasta, mutta ajat muuttuvat ja kuvausvälineet on ymmärrettävä päämäärän saavuttamisen mahdollistajina jotka ovat alisteisia ilmaisulle… tai jotain… ja kännykän linssin suojana on muovi joka on helppo puhdistaa. Ja…

  5. Kamerahan on vain tekninen väline jolla taiteilija toteuttaa taiteellisen näkemyksensä. On ihan OK, jos sinun taiteellinen näkemyksesi on tökkiä linssiä rasvaisella sormella nähdäksesi sykkiikö sydämesi vai ei.

  6. En laskisi sykkeen mittausta taiteeksi, ainakaan siinä kontekstissa jossa se tapahtui.

Comments are closed.