Lamaa brändäämään

Kun edellinen maailmanlaajuinen finanssikriisi/taantuma/lama iski, tässä jokunen vuosi sitten mietin, että asialle pitäisi tehdä jotain. Nyt kun tässä taas uhkaillaan uudella on kai oikea hetki toimia ja tehdä se mitä en silloin.

Logokilpailu: Suunnittele lamalle logo!

Tarkoituksena on löytää lamalle (tai taantumalle) logo jota sopii vilauttaa aina kun on esimerkiksi julkaisussa on juttua lamasta tai taantumasta. Ajattele sitä käytön kannalta vähän samanlaisena kuin rss-ikoni, tosin ulkonäöltään sen ei tarvitse tai edes ehkä pidä olla samanlainen (älä kirjota siihen, että Kirsti markkinoinnista sanoo sen olevan ruma).

Logon on toimittava niin sähköisissä kanavissa kuin perinteiselläkin puolella. Saat toki vapaasti suunnitella siitä erilaisia versioita esimerkiksi puhelimille ja pöytätietokoneille, mutta muista toki, että mitä vaikeampi sitä on käyttää sen varmemmin se jää käyttämättä.

Kilpailuaika pidetään realistisena, joten kilpailuehdotuksien deadline on noin kolmen minuutin kuluttua, johon mennessä sinun on lähetettävä zip-pakattu PowerPoint-esitys logoehdotuksin ja selityksin sekä graafisin ohjeistuksin myöhemmin ilmoitettavaan sähköpostiosoitteeseen joka ei ehkä ole se oikea. Ei ole vain toivottavaa, vaan myös suositeltavaa, että logosta on esityksessä parisenkymmentä erilaista hiukan toisistaan poikkeavaa versiota jotta kilpailuraadin kaikki jäsenet (tai ainakin kaikki tärkeimmät) voi sitten asiantuntevasti kommentoida kaikkia versioita. Tiedostokoon on oltava alle 5 kg.

Kilpailuun osallistuminen pidetään teeman hengessä maksullisena siten, että jokaisesta lähetetystä kilpailuehdotuksesta on maksettava osallistumismaksuna 300… eiku 500 euroa suoraan kilpailunjärjestäjän tilille, ennen (huom. ennen!) kilpailuehdotuksen lähettämistä. Osallistumismaksuja ei palauteta jos kilpailuehdotus on ilmoitettu kilpailuun väärin (tai ei niitä palauteta muutenkaan), joten ole tarkkana kuin porkkana.

Myös palkinto on teeman hengessä. Palkintona jaetaan yksi leffalippu Finnkinon Tennispalatsin salin 8 näytäntöön klo 19.15 heinäkuun 9. 2012, ihan riippumatta siitä mitä siellä silloin pyörii.

Kaikki kilpailuun jätetyt ehdotukset ovat kilpailunjärjestäjän omaisuutta ja tämä saa tehdä niillä ihan mitä haluaa miten pitkään vaan, eikä teillä ole siihen mitään sanomista, koskaan.

Mahdolliset valitukset otetaan vastaan virka-aikana faksin kautta. Älkää edes yrittäkö soittaa tai meilata. Ei vastata semmosiin. Faksin numero julkaistaan samalla kun ilmoitamme voittajan. Ehkä.

Tästä alkaa laman ilmeen kohennus. Tehdään lamasta tyylikäs!

Kilpailuonnea!

Published