Kauheita, toiseen yksi lisää

Markus Kajon vessäkäyntiin lisäisin vielä sen kauheuden kun, riippumatta siitä onko vessan rengas alhalla tai lähitienoo kustu märäksi, itse on tehnyt ykkösensä ja on aika pestä kädet, onnistuu jotenkin roiskimaan etumukselleen hanasta vettä. Puhdastahan se on, hanavesi, ja nykyään, kun on niitä automaagisia hanoja jotka hiljalleen liruttelevat pesuvettä kun kädet allaan ovat, ehkä aika harvinaista, että näin käy, mutta kun käy, koska toisinaan sitä vaan onnistuu muuttamaan veden liikerataa vaatteilleen, on se perin kauheaa Koska se miltä roiske näyttää on tietenkin jotain muuta, muiden mielessä, kuin juotavan puhdasta vettä. Niinpä sitä sitten vessasta poistuessaan on sen näköinen, että olisi täysin toivoton tähtäämään edessään olevaan pyttyyn.

Ehkä kauheampaa on se silloin jos, jonkun edellisen toimesta, vessan lattia lainehtii ureaa ja vessasta poistuessa on joku muu sinne menossa. Siinäpä ei selitykset auta tahikka edes kannata.

Published

3 comments

  1. Melkein yhtä kauheata kuin se, jos vessassa on valmiiksi jonkun toisen jarrutusjäljet eikä niitä todellakaan rupea siivoamaan eivätkä ne poistu myöskään vetämällä ja sitten kun joku menee minun jälkeeni sinne vessaan, niin luulee tietysti, että ne on MINUN jarrutusjäljet…

  2. Mä oon keskittynyt pal pienempiin ensimmäisen maailman ongelmiin: mun edellä messukeskuksessa naistenvessassa oli (malli)transu (en sano minkä kaupan mainoksista) ja se jätti renkaan ylös. Yäää!

Comments are closed.