Vain blogissa

Mikäköhän idea on mainostaa elokuvaa, että se on “vain elokuvateattereissa”? Pitäisikö siitä tulla tunne, että ehkä kyseinen leffa, joka pyörii hetken aikaa karkkimyymälän yhteydessä olevassa salissa, ei, kuten kaikki muut, saakaan dvd-bluray-videovuokraamo-televisiokanava-alennuslaari-piratebay-levitystä ihan tässä lähiaikoina?

*

Laskeskelin tuossa, että television ja digiboksin kaukosäätimissä on yhteensä noin 80 eri kokoista, väristä ja muotoista painiketta jota en koskaan käytä televisiota pällistellessäni. Se on noin 80 % kaikista tarjolla olevista painikkeista.

*

Miksei Fortumin kotinäyttöä ole tehty applikaatioksi älypuhelimeen?

Published

4 comments

  1. Sulla on selkeästi yli 40% paremmat laitteet kun mulla eli enemmän nappeja. Näistäkään 80% en uskalla painaa.

  2. Siltähän tuo vaikuttaa. Tai sitten tässä oli sarkasmia. Koitas ny ottaa selvää.

Comments are closed.