Ultrassa

Niin. Siinä vastaanotolla maatessani ajattelin, että nyt voin kirjoittaa blogiin jutun siitä, miten lääkäri kertoo ultraäänilaitteen toimintaperiaatteesta ennen kuin käyttää sitä, minuun. En valehtele. Näin todella oli. Ehkä oli aikakin. Johan tässä on kolmisenkymmentä vuotta vatsa ollut mukavasti pyöreänä. Tosin lääkäri tässä tapauksessa oli hammaskalustoon erikoistunut tyyppi ja ultraäänivitkainta käytettiin hammaskiven louhintaan.

Siinä suu auki möllöttäessäni vapaaehtoisessa kidutuksessa hammaspiinapenkissä, josta pakeneneminen on, jos ei täysin mahdotonta, niin ainakin vaikeata ja oikeastaan hyvin turhaa, mietin miten tässä ei tunnu olevan tarpeeksi kärsimystä, vaan sitä vielä maksimoidaan soittamalla Yön Joutsenlaulua, joka armotta pureutuu kaikkien surisevien ja ujeltavien työkaluäänien läpi. Olisko pitänyt pyytää korvapuudutus?

Published

2 comments

  1. Apua! Ehkä pahin painajainen mitä voin kuvitella, on hammaskiven poisto Joutsenlaulun soidessa taustalla!!!

  2. Jos voi Joutsenlaulusta jotan hyvää sanoa, niin se onneks ei ole pitkä.

Comments are closed.