Mitä meille kerrotaan?

Silloin kun sä vielä kerroit, että sait jogurtinvalmistajalta kameran niin mulle tuli joka kerralla mieleen se miten yheksäkytluvulla (vai kaheksakyt?) jupit saivat mainoksessa palkankorotuksen sijaan kännykät ja vetivät onnesta piukeena high fivet. Sit sä kerroit hienoja juttuja hapatetusta ja käyneestä maidosta. Sun videossa luki, että turvotus on ruoansulatusoire. Sitten siitä mainoksesta jonka “sä” oot kuvannu kävi ilmi, että toi sun hehkuttama tuote vaikuttaa turvotuksen tunteeseen. Ei siis oireeseen vaan tunteeseen. Näissä uudemmissa “sun” tekemissä videoissa oire ja tunne ei kai enää mee samalla tavalla sekasin. Siitä tulee hyvä oire …eiku siis tunne.

*

Joku automerkki kertoi näköradiomainoksessaan, ettei ole olemassa keskivertoihmistä (ja ovat siinä ymmärtääkseni ihan oikeassa). Sitten ne siinä mainoksessa ilmotti, että ovat tehneet auton juuri minulle. Miten tyhmiä ne voikaan olla? En minä tarvitse autoa. Nyt siellä sitten jossain on auto missä on kaikki se mitä minä autoon haluasin, eikä kukaan muu osta sitä sitten kun kukaan muu ei juuri semmoista halua. Vai ovatko kuitenkin tehneet auton keskivertomeikäläiselle, vaikka muuta väittävät?

*

Niin ja koska te kaikki arvostelette mun vessaa salaa, haluaisin sanoa, että älkää. Arvostelkaa mun vessaa julkisesti, se on nykyaikaisempaa ja käy kätevästi vaikka Facebookissa tai Pinterestissä. Kiitos.

Published