Ihq ihq ihq!

Vuonna 2006, josta ajallisesti ei oikeasti ole niin hirveän pitkä aika, internet oli hyvin erilainen. Tavallaan aika hämmentävää ajatella asiaa. Suomessa Facebook ei ollut vielä yhtään mitään (suomennos valmistui keväällä 2008), Twitter julkaistiin heinäkuussa ja Jaiku, joka jo on kuollut ja kuopattu, näki päivänvalon helmikuussa. Silloin ei myöskään ollut vielä iPhonea (tarvitsee tuskin linkkiä). Kuusi vuotta sitten. Vain kuusi.

Vuoden 2006 internetissä käynnistyi vuoden mittainen the show with zefrank . Olen niin Ze Frankia kuin The Showta ylistänyt aikanaan paljon ja mielestäni syystä: The Show todisti mielestäni sen miten rajoittunut televisio on ja millainen voima internetillä on ja nimenomaan hyvässä, positiivisessa ja luovassa. Kaiken lisäksi Ze Frankin huumori upposi minuun kuin sormi nenään.

Nyt The Show tulee taas. Ze Frank haki rahoitusta Kickstarterin kautta. Tavoite oli 50 000 dollaria. Lopputulokseksi tuli 146 752, eli melkein kolminkertainen summa. Mukana on minunkin vaatimaton yhden dollarin tuki.

Ihkuu! Olen ihan lapsellisen innostunut.

Published