Peukutusta

Helsinki Photography Biennalen näyttely No Exit, josta Kaupungin tila -niminen kokonaisuus löytyy Hakasalmen huvilasta ja Eletty kaupunki -setti on näytillä Sederholmin talossa, on mielestäni oikein mainio ja monipuolinen näyttelykokonaisuus.

*

Niin ja on pitänyt jo jonkin aikaa kehua Villa Kaurilan saunatupaa. Ei ehkä kaupungin halvimpia tilaussaunoja, mutta vallan hurmaava paikka. On kuin landella olisi vaikka onkin vain kivenheiton päässä keskustasta. Viihtyisä ja tunnelmallinen tupa, hyvät löylyt, loistava palvelu ja terassilla on jääkaappi on juomien ja grillimakkaroiden säilyttämiseen.

*

Lopuksi juomajuttu. Hankin vähän aikaa sitten kahvinvalmistukseen AeroPress-häkkyrän. Suhtauduin hiukan skeptisesti laitteeseen, mutta jo ensikupponen sumppia oli ilo makunystyröille. Pienen harjottelun jälkeen (jotta löytäisin sopivan suhteen kahvin ja veden määrälle) on ihan pakko kehua apparaattia: sen avulla saa nautittavakseen loistavan makuista kahvia.

kukka muurissa
kukka se on

Published

1 comment

Comments are closed.