Koottuja pieniä

Olen tässä kevään mittaan huomannut jonkin verran liikennettä Flickr-kuviini osoitteesta rebelmouse.com. Tänään huomasin, että tuohan on nyt auki noin niiku kaikille (milloin lienee tapahtunut). Teinpä sinne itselleni tunnarin: rebelmouse.com/skrubu/. Miksi? En tiä. Kunhan nyt vaan piti kokeilla.

*

Kun reppuni jupisi viimeisiä rupisia riimejään toukokuussa, korjasin sen väliaikaisesti teipillä, mutta tiesin, että pakkohan se uusi on hankkia. Se nyt vaan on reppujen kanssa niin.

Kulunut reppu.
Sisällykset tursuu pihalle!

Eipä sitten ollut heinäkuun lopun erikoisjättisuperalennusmyynneissä mitään mielestäni tarpeeksi halpaa, ja kun näin käy, niin silloinhan sitä istahtaa internetin, tuon maailman suurimman tuotekatalogin ääreen ja plärää. Eipä mennyt aikaakaan kun olin jo tilannut uuden (samanlaisen kuin entisen) repun verkkokaupasta nimeltä Outnorth, jossa rahoistaan eroon pääsemisestä ei oltu tehty vaikeata tai vastenmielistä. Halpakin, tai halvahkokin, oli.

Miinusta tulee siitä, että ostamisen yhteydessä kun tekivät minulle asiakastilin ja lähettivät generoimansa salasanan selkokielisenä sähköpostissa (aijaijai, *heristää etusormeaan*), mutta senhän sai kyllä nopeasti muutettua. Muuten ei mitään valittamista.

*

Tulipa kesällä kerran kokeiltua “maustamatonta lonkeroa” nimeltä Kupla. Eipä siinä juurikaan ollut kuplia… tai no olihan siinä ehkä viisi näkyvää kuplaa kun pullon avasi, mutta muuten oli aika väljähtäneen oloista. Kyseessä tuntuisi olevan kossuvissy muovipullossa, mutta paljon pahemman makuinen kuin vertailuksi anniskeluravintolassa juomani (taisi muuten olla eka kossuvissyni ever). Vaan onhan tuossa pullotetussa versiossa “energiapitoisuutta vähennetty 37 %” (vaikka en oikein tajuakaan, että mistä).

Juoma nimeltä Kupla.
Ei juurikaan kuplia, eikä niin hyvää ollenkaan.

Published