Kuvaa hyvä kuvan päälle, kuvan päälle kuvaa

Kerran kesällä tuli haettua luuriin kuvankäsittelyohjelma, koska kaverin iPhonessa sellaisen näin ja siitä sitten inspiroiduin. Samaa ei tietenkään löytynyt, kun itsellä on Android, mutta kokeilussa on ollut ilmainen Photo Editor joka vaikuttaa ihan näppärältä ohjelmalta. (Eipä muuten olisi kymmenen vuotta sitten ajatellut tekevänsä kuvankäsittelyä kännykässä.)

Ihan äskettäin opin (tätä kautta), että ohjelmalla voi puskea kuvaa kuvan päälle ja luoda sen avulla aika häröäkin jälkeä. Tätähän oli kokeiltava.

Niinpä sitten kasasin kaikenlaista kuvamatskua yhdeksi. Prosessi ei ole erityisen tarkka eikä tekninen laatu erikoisen hyvä ja siksi varmaan kuvien yhdisteleminen onkin hauskaa. Nämä tässä esillä olevat kolme kokeilua ovat kaikki käyneet sävy- ja värisäädössä Photoshopissa, koska ihan sellaisenaan en minä ainakaan onnistunut saamaan lopputulokseksi kuvia joiden kontrasti olisi kohdallaan.

Kuvayhdistelyä ohjelmalla Photo Editorkokeilu 1

Kuvayhdistelyä ohjelmalla Photo Editorkokeilu 2

Kuvayhdistelyä ohjelmalla Photo Editorkokeilu 3

Tiedä sitten onko tästä mitään hyötyä. Tartteeko siitä ollakaan?

Published

2 comments

  1. Juu ei ole huonoja ei. Pohdinpa vaan, että onko tästä hyötyä, mutta onhan tästä aina jotain hyötyä, vaikkei sitä ehkä heti tajuisikaan.

Comments are closed.