Taiteiden yö

Ilmoitusluontoinen asia.

Taiteiden yönä, torstaina 23.8. (huomenna siis) kello 22 alkaen Moving Gallery projisoi näyttelykokonaisuuden Näkymättömän läsnäolo Svenska Teaternin seinään. Tämä on kyseisen kokonaisuuden ensimmäinen esitys.

Näkymättömän läsnäolo on suomalais-unkarilainen valokuvanäyttely, jossa teokset esitetään digitaalisessa muodossa projisioiden.

Näyttelyn osallistujat ovat: Kristoffer Albrecht, István Balogh, Jenni Haili, Taika Ilola, Martti Jämsä, Marjaana Kella, Jyrki Kirjalainen, Veronika Koczian, Ritva Kovalainen, Viivi Nieminen, Pekka Nikrus, Angéla Nyiri, Karoliina Paappa, Uku Peterson, Ida Pimenoff, Marja Pirilä, Jaana Ristola, Liisa Söderlund (Meile & Sergei), Ági Vedres.

Olli Aarni on tuottanut valokuvaesityksen musiikin.

Itse en valitettavasti pääse paikalle katsomaan, joten käykää te katsomassa ja kertokaa sitten miltä näytti ja kuulosti.

Lisätietoa (esim. näyttelyteoksista) löytyy Moving Galleryn sivuilta ja toki Moving Galleryä voi likettää myös Facebookissa.

Published