Kopiokortti

Tänään kopioin kopiokoneella. Se oli semmoinen kopiokone jonka kyljessä on lukulaite johon pitää syöttää kopiokortti jotta laite suostuu toimimaan. Minullahan toki oli sellainen kortti. Se on alunperin ollut 500 kopion kortti ja kun aloitin kopioinnin tänään siinä oli hiukan yli 400 kopiota jäljellä. Lopettaessani mittari näytti hiukan alle 400. Se luku josta lähdin tänään liikkeelle oli peruja siitä kun olin käyttänyt kopiokorttiani viimeksi, joka arvioni mukaan on tapahtunut joskus keväällä 1998.

Neljässätoista ja puolessa vuodessa on moni tekninen härpäke vanhentunut, unohtunut ja käyttökelvottomaksi muuttunut, mutta kopiokorttiteknologia näyttäisi käyvän ja porskuttavan yhä vaan samanlaisena kuin silloin joskus. Harmi vaan, etten enää muista montako markkaa kortti maksoi. Jep, markkaa.

Published

4 comments

  1. En malta olla mainitsematta, että mulla olisi myytävänä 500 kopion kortti. Jos joku vaikka tahtoo.

  2. Hyväksyn ylläolevan myynti-ilmoituksen, mutta haluan ilmoittaa, että kortti tulee toimimaan (ehkä) vielä vaikka kuinka pitkään.

Comments are closed.