Apokalypsy

Tässä sitä vielä tällä Telluksella tallustellaan. Laskeskelin huvikseni, että maailmanloppua on odotettu tai povattu tapahtuvaksi keskimäärin n. 1,5 kertaa per vuosi jokaisen oman elinvuoteni aikana, tämän listan mukaan. Mikä ihmistä vaivaa kun näin toivotaan oman eksistenssin loppua?

Published

5 comments

  1. Jos uskoo tiettyihin juttuihin, niin silloin maailmanloppu on hieno asia. Muutoin täytyy sanoa, että kieltämättä olemme outoa lajiketta ja tämä on ehkäpä syvällisempi filosofinen ja psykologinen kysymys kuin alunperin ajattelitkaan. Ehkäpä.

  2. Muuten, toi sun haettua-kohta tuossa sivupalkissa on vallan fantsu. Haettuihin näyttäisi kuuluvaan niin luovuus kuin kalsaritkin. Ehkäpä siinä vastaus kysymykseesi?

  3. Joo-o, tässä on tuleva patentti “Register| ratkaisu| luovuus| kamerasta| kalsarit”. Mikäs siinä, kunhan kameran objektiivi on riittävän pitkä.

    Hetkinen, haen vain takkini…

Comments are closed.