Reitti ja reitti

Kävin pienellä iltalenkillä. Otin mukaan kännykän kokeillakseni miten hyvin Sports Tracker mittaa matkan. Alla olevassa kuvassa olen punaisella merkinnyt sen kolmen kilometrin pätkän jonka hölkätä huohotin. Keltaisella kuvassa näkyy hiukan yli kilometrin pituinen kahden käännöksen viiva joka loppuu Humallahden rantakaislikkoon: tämä on se miten puhelimeni GPS saman matkan tulkitsi.

Lenkki ja miten puhelimen GPS sen koki

Millainenkohan antennipäähine pitäisi olla lisävarusteena, että saisi reitin hiukan tarkemmin rekisteröityä?

Published

3 comments

  1. Itsellä toiminut paremmin, mutta poikkeaminen sisällä on tuottanut tulokseen ylimääräisiä mutkia ja samassa taskussa toiminut mp3-soitin sotkenut mittauksen täysin.

    Ja kahden Sports Tracker -käyttäjän yhteinen kävelylenkki on saattanut tuottaa kahdeksan kilometrin matkalla kilsan verran toisistaan heittävät tulokset.

  2. Mervi: Ehkä siellä on ufoja, tai mahdollisesti Kekkosen henki?

    Mika: Hiukan tarkemmin tuo rekisteröi reittejä kun kokeilin vähän aikaa sitten Pietarsaaressa. Vaikka siellä noin neljän kilsan reittiin tuli melkein kilsa ylimääräistä. Blogauksessa oleva lenkki sisälsi kyllä iPodin käytön, tosin se oli toisessa taskussa. Voisikohan se noinkin paljon sotkea?

Comments are closed.