Arki

Koska pitää aina olla jotain vääntöä sen lisäksi, että on kaikenlaista muuta sekä opinnäytteen kirjoittaminenkin, olen ollut mukana Node Gallerian kaverikouluprojektissa jossa syksyn ja alkutalven aikana ohjasin Arabian peruskoulun kasiluokkalaisten valokuvaryhmää. Meillä oli teemana arki ja projektin lopputuloksena on vallan mainio kokoelma kuvia joka on näytillä Node Galleriassa 10.2.–28.2.2014.

Avajaiset ovat maanantaina 10.2. klo 17–19. Tervetuloa!

Node Galleria löytyy Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun viidennestä kerroksesta osoitteesta Hämeentie 135 C. Pääovesta sisään, vasemmalta vaksikopin takaa löytyvän siniovisen hissin voimalla viidenteen kerrokseen, jossa hissistä poistuessa (ruokalassa) käännytään heti oikealle ja parin metrin kuluttua (tiskin kohdalla) taas oikealle jonka jälkeen seurataan pitkää käytävää kunnes ollaankin tuota pikaa perillä.

Arabian peruskoulun kasiluokkalaisten valokuvanäyttely
Arabian peruskoulun kasiluokkalaisten valokuvia.

Kts. myös Taidepedagoginen studio: Kasiluokkalaisten arkea valokuvin Node Galleriassa 10.-28.2.2014.

Published