Älä soita, toinen osa

Jotenkin tuntuu siltä, että terveyspalvelut ovat kuin lautapeli jota ei koskaan aikaisemmin ole pelannut. Se, että lukee säännöt laatikon kannesta ei auta pelaamaan, koska laudalla säännöt ovatkin ihan erilaiset ja koko ajan muuttuvat. Tämän lisäksi oletetaan, että osaat jo kaikki kirjoitetut, kirjoittamattomat, erikois- ja poikkeussäännöt, samalla tavalla kuin ne, jotka ovat työkseen tätä peliä pelanneet jo kymmeniä vuosia.

Kuitenkin, eilen saamani vinkin perusteella singahdin tänään terveysasemalle tikkana heti vähän ennen aamukahdeksaa. En toki ollut ainoa, johan siellä oli vähän jonoa, mutta sain kuin sainkin akuuttiajan. Mukava on se fiilis, kun viimeinkin pääsee juttelemaan jonkun kanssa joka ei tarjoa arvailuja tai intä olettamuksia (tai pahimmassa tapauksessa googlailua). Toivottavasti olen ohittanut Skyllan ja Kharbydiksen ja seilaan nyt hiukan selkeämmillä vesillä.

Published