Kadonneen ajatuksen metsästäjä

Eilen etsin sanoja, erästä ajatusta jonka olin mielestäni kirjannut muistiin. Olin aika varma siitä, että kirjoitin ajatuksen muistiin. Se oli mielestäni ihan hyvä ajatus. Muistikuvani oli, että olin kirjoittanut sen muistiin tietokoneelle. Jonnekin. Oliko se ehkä Evernotessa vai jossain tekstidokkarissa kiintolevyn nurkassa? Ei ollut. En ainakaan löytänyt sitä. Hain sitä ulkoisilta kiintolevyiltäkin. Ongelma oli se, etten oikein muistanut mitä termejä olin käyttänyt. Hain ja hain. Mitään en löytänyt. Aloin epäilemään itseäni, enkä kirjoittanutkaan sitä muistiin?

Tänään sitten yllätyksekseni, ilokseni löysin hakemani kun en sitä hakenut. Kadonnut ajatus löytyi yhdestä tietokoneen työpöydällä majailevista muistilappusista. Käyttöjärjestelmän kaikenkattava haku ei siis katakaan ihan kaikkea.

Published

2 comments

Comments are closed.