Kunhan jossittelen

Minähän en koodata osaa, mutta jos osaisin, niin tekisin sellaisen härpäkkeen joka keräisi kantaan samaa tietoa jota esim. junat.net näyttää. Sitten siitä datasta voisi jollain nerokkaalla tsydeemillä pällistellä eri tavoin miten junien saapumis- ja lähtöajat eroavat ilmoitetusta. Olisi graafia ja diagrammia sekä muutenkin hienot visut. Siitä voisi sitten katsella vapaavalintaisesti esimerkiksi jotain tiettyä junaa (eri asemilla tai vaikka koko sen matkalta) tai jotain tiettyä kellonaikaa (esim. aamuja). Hakea trendejä ja tutkia. Tai katsella jonkun tietyn aseman tilannetta eri ajoilta, vertailla ja vaikka mitä. Voisi olla ihan mielenkiintoinen härpäke sellainen. Ja varmaan ihan mielenkiintoinen projekti toteuttaa. Jollekin.

Parin aamun junaaikataulut Helsingin päärautatieasemalla
Parit aamut Helsingin päärautatieasemalla. Paljon punaista.

Published