Unsubscribe Podcast

Kun podcast Apunen aikanaan aloitti, oli se todella mielenkiintoinen ja antoisa. Apunen keskusteli monipuolisesti vieraittensa kanssa, haastaen näitä mukavan provokatiivisesti mutta asiallisesti. Sitten Apurannan kaveriksi podcastiin tuli Maliranta. Herrat jakoivat keskustelutehtävät, vuorottelivat jaksosta toiseen. Ja olivat jopa toistensa vieraita joskus. Mukavaa kuunneltavaa.

Sitten jotain tapahtui. Vieraat katosivat ja jättivät Herrat Apusen ja Malirannan kokonaan yksin, istumaan podcastiinsa keskenään. Samalla katosi myös dynamiikka. Keskustelusta hävisi sävyrikkaus ja ilmapiiri ummehtui. Vieraiden katoamisen myötä katosi podcastin alkuperäinen henki. Nyt herrat istuvat iloisesti hyväilemässä vain toistensa mielipiteitä, joka on johtanut siihen, että Apunen/Maliranta on nykyään podcast jossa julistetaan turruttavia Oikeita Totuuksia™, kerrotaan hengettömän yksipuolisesti miten maailma toimii ja miten muut ovat väärässä.


Unsubscribe.

Published