Skrubu.net: Creative Commons BY-ND-NC

Suomeksi
Kaikki skrubu.net palvelussa julkaistu sisältö (esim. kuvat ja tekstit) on Creative Commons BY-ND-NC-lisenssin alaista materiaalia. Kirjoittajaa ei tarvitse mainita, kunhan linkittää alkuperäiseen teokseen, kiitos.

På svenska
All innehåll på skrubu.net (ex. bilder och texter) är publicerat under Creative Commons BY-ND-NC-licens. Det är inte nödvändigt att nämna upphovsmannen, men länka alltid tillbaka till orginalet, tack.

In English
All content on skrubu.net (such as pictures and text) is published under Creative Commons BY-ND-NC-license. Attribute by linking back to the original work, thank you.

2 comments

 1. Tervehdys!

  Sivustonne skrubu.net vaikuttaa oikein näppärältä! Työskentelen peliyhtiö Unibetin puolesta ja haluaisin neuvotella kanssanne mahdollisuudesta lisätä Unibetin linkki sivustollenne. Käytännössä se toimisi sillä tavalla, että kirjoittaisitte artikkelin sivustollenne ja maksaisin avainsanalinkin sisällyttämisestä Unibetin casinosivustolle. Miltäs tällainen kuulostaisi?

  Ystävällisin terveisin,

  Jukka Meriläinen

 2. Terve Jukka Meriläinen,

  Mukava kuulla, että olet saanut blogistani positiivisen kuvan.

  Olen itseasiassa kirjoittanut vastauksen kysymykseesi jo parisen vuotta sitten ja julkaissut sen täällä blogissani: Vastaus. Se ei ehkä sisällöltään ole täysin kohdallinen esittämäsi kanssa, mutta saanet tuon avulla mielipiteestäni selvyyden.

  Kiitos yhteydenotostasi.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.